Lifestyle

Üzenetet talált az éttermi számlán a nő: megdöbbentő, mi állt rajta - Fotó

Nem a számla végösszege, nem is egy tétel akasztotta ki a nőt. Egy üzenet lapult a sorok közt.

Vacsora

Több mint egy hete, július 22-én az ausztrál nagyváros, Melbourne Brunswick nevű külvárosában található Cornish Arms Hotelben járt a fiatal nő, ahol egy finom és kiadós vacsorát kapott - írja a TWN.hu. "Este 10 körül kérte és kapta is meg a számlát. Miután kifizette, azért rápillantott kíváncsiságból és rögtön szemet szúrt neki egy üzenet, aminek biztosan nem kellett volna ott lennie. A nő ugyanis jégkockát is kért az egyik italához, a pultosok véleménye a számlára is rákerült véletlenül" - olvasható a lap cikkében. Az üzenetről egy képet is közöltek.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.