Lifestyle

Rosszul lettek az esküvőn a vendégek, bilincsben vitték el a menyasszonyt

Egy ideig mindenki remekül mulatott a lagzin, aztán elkezdődtek a rosszullétek. Hihetetlen, mit tett a menyasszony az esküvői vendégsereggel.

Ételmérgezés? Dehogy!

Egy menyasszonyt és az ételszállítással foglalkozó cég egyik alkalmazottját csukták le, miután rosszul sült el egy floridai esküvői menü titkos fűszerezése – írja a LadBible. A lagzit még február 19-én tartották, beszámolók szerint a vendégek eleinte remekül érezték magukat, aztán hirtelen sorra rosszul lettek. A legtöbben gyomorfájásra panaszkodtak és hánytak is, néhányuk orvosi ellátásra szorult, kórházba is kerültek páran. Miranda Cady, az egyik vendég arról számolt be, hogy éppen a barátjuk nagy napját ünnepelték a tánctéren, amikor megszédült és elkezdett vele forogni a szoba, valamint elhomályosodott a látása is.

A rendőrség is kiérkezett a helyszínre, és mintát vettek az ételekből. Az eredmények THC-t mutattak ki a felkínált lasagnéban és kenyérben. A THC a marihuána fő pszichoaktív hatóanyaga. Az ügyben letartóztatták az arát, Danya Glenny-t és Jocelyn Bryantet, a catering cég egyik alkalmazottját, akik a vád szerint füvet csempésztek az ételekbe. Glenny tagadja, hogy tudott volna a dologról, és állítja: ő nem adott engedélyt a marihuánás ételek felszolgálására.

Nem ez az első ilyen eset, szintén februárban Chilében is hasonló dolog történt, amikor a menyasszony cukrászként dolgozó bátyja csempészett kannabiszt az esküvői tortába, bár ő figyelmeztette is arra a jelenlévőket, hogy a cukorsokk mellett esetleg mást is megtapasztalhatnak az édesség elfogyasztása után.

A násznép egyik tagja rosszkor volt rossz helyen: tönkretette az egész ceremóniát.

Fotó és leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!