5 tuti tipp, amitől bombasiker lesz az első randi

Ha mindet betartod, nem lesz okod aggodalomra.

Mindenki tart tőle

Az első randitól mindenki tart, hiszen órákig beszélgetni - összeülni, sétálni - egy idegennel akár kockázatos is lehet. Nem csupán a másik fél személyisége miatt, hiszen annak réme is fenyegethet, hogy te magad szúrsz el valamit a randi során, helyrehozhatatlan hibát vétve ezzel. Annak érdekében, hogy csökkentsük kicsit a szorongásodat, és megacélozzuk a magabiztosságod, összegyűjtöttünk pár bombabiztos randiötletet, melyek nagyban hozzásegíthetnek ahhoz, hogy célt érj!

Készülj fel a beszélgetésre

Mindenki kerüli a kínos, hosszúra nyúlt hallgatásokat a randikon. Ideális, ha mindkét fél "végigbeszéli" a találkozót, persze ettől függetlenül lehetnek rövidebb szünetek is. Ami igazán fontos, hogy legyen a tarsolyodban egy-két téma, amit bármikor bedobhatsz. Készülhetsz akár kérdésekkel is ("Mi a legszebb gyerekkori emléked", "Ha választhatnál egyvalakit, akit elhívhatsz vacsorázni, ki lenne az?", "Milyen lenne számodra a tökéletes nap?"), de a lényeg, hogy hagyjuk az olcsó szóvicceket, legyünk természetesek, intelligensek, kíváncsiak és kulturáltak!

Tanulj a múltból

A randi előtt próbáld meg újra górcső alá venni korábbi randiélményeidet. Biztosan akad köztük pozitív, negatív egyaránt. Idézd fel őket, elemezd ki, mi az, amit akár te, akár a másik fél kifejezetten jól vagy rosszul csinált. Ezek a múltbéli tapasztalatok rengeteget segíthetnek az eljövendő talik kezelésében, hiszen általuk sokkal rutinosabb, tudatosabb randizóvá válhatsz. Használd fel a tapasztalataid, az élményeid!

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!