Lifestyle

Eljegyzéséről posztolt a szerelmespár, a gyűrűjük miatt pusztul a net

Hatalmasat szólt az eljegyzésük hír a neten, igaz, nem úgy, ahogy tervezték.

Míg a halál

Az élet és a szerelmespárok egyik legnagyobb döntése, a szerelmesek ezzel fejezik ki azt a szándékukat, hogy hajlandóak örökre, azaz egy életen át elkötelezni magukat a másik mellett. Történetünk főszereplői kilenc év után döntöttek úgy, összeházasodnak. Azaz Leo Samanamud elhatározta, megkéri szerelme, Jen Phanomrat kezét,  akivel közösen hosszú ideje sikerrel  építik a Just Eat Life nevű Youtube-csatornát. Jen természetesen könnyes szemmel mondott igent, az eljegyzés hírét pedig a neten is megosztották. Kár volt.

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.