Lifestyle

Rajongsz az orchideáért, de képtelen vagy életben tartani? Ezzel a trükkel a te otthonod is virágba borulhat

Sokunk egyik kedvenc virága az orchidea, de gyakran előfordul,hogy borsos ára ellenére hamar tönkremegy. Ez a trükk segíthet, hogy tovább virágozzon.

Mint a népmesében

A növények világában az orchidea olyan, mint a divatban egy Dior ruha - elegáns, fejedelmi és a luxus érzésével ajándékoz meg. Bár utóbbiakat sajnos az ára is tükrözi, kétségtelen, hogy egy cserép orchidea némileg reálisabb vágyálomnak tűnik egy tervezői haute couture darabnál.

Sajnos az orchidea - ahogyan az egy jó királynőhöz illik - igen szeszélyes is. Gondozása közben kicsit úgy érezhetjük magunkat, mint a bíró okos leánya a magyar népmesében - öntözzük is, meg ne is, kapjon is fényt, meg ne is...

Gyakran előfordul azonban, hogy - minden törekvésünk ellenére - szeretett orchideánk bizony idejekorán tönkremegy. Pedig létezik egy trükk, amellyel jelentősen megnövelhetjük az orchidea várható élettartamát.

Az orchidea egy nagyon elegáns, de egyben szeszélyes növény

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...