Tortán a valóság – Elképesztő, milyen élethű süteményeket készít az Instagram sztárja

Tortát keresel egy különleges alkalomra? Felejtsd el a klasszikus kerek, szögletes vagy emeletes tortákat – ez a lány bármit elkészít neked sütemény hozzávalókból úgy, hogy nem fogsz tudni különbséget tenni a torta és az eredeti között.

A művészet nem csak a múzeumokban, galériákban vagy színházakban van jelen – csak kreativitás, illetve egy jó ötlet kérdése, hogy mivel tűnünk ki a tömegből. A gasztronómia – ezen belül is a cukrászat – számtalan kiaknázandó lehetőséget ígér a kreatív vénával megáldottak számára.

Natalie Sideserf időben felismerte ezt a piaci rést és hiperrealisztikus tortakölteményeivel mostanra közel 450 ezer követőt szerzett az Instagram felületén. Az ő festővászna és palettája a marcipán és az ételfesték. Készített már farmernadrágot, köteg spárgát, osztrigát és nejlonzacskóba csomagolt mandulát ábrázoló tortát is, de saját képmását is megsütötte már sütemény hozzávalókból. Tortakölteményei elképesztően élethűek, sokszor szinte lehetetlen megmondani, hogy valóban egy süteményről van szó.

Natalie hiperrealisztikus tortáiért kattints galériánkra.

Íme Natalie saját portréja torta hozzávalókból.
Kattints a további képekért!

Oldalak