Lifestyle

Soha ne fesd ilyen színűre a lakásod, ha el vagy ki akarod adni: a vevők többsége gyűlöli ezeket az árnyalatokat

Ha épp azon gondolkodsz, hogy el vagy épp bérbe adod szeretett otthonod, akkor a falak tekintetében van pár szín, amit mindenképp kerülj el, mielőtt meghirdetnéd a lakást, ugyanis ezeket az árnyalatokat az emberek többsége ki nem állhatja.

Taszító lehet számukra, inkább fesd át a falakat

Sok szempontot kell figyelembe venni, mielőtt piacra dobjuk lakásunkat: nyilván ilyenkor mind az eladónak, mind pedig a vevőnek a legfontosabb szempont az ár, illetve a környék, ahol a ház található, de nem árt tisztában lenni azzal sem eladóként, hogy az otthont keresők milyen további kritériumok alapján bírálják el, hogy végül melyik lakás mellett teszik le a voksukat. A helyiségek mérete és elhelyezkedése csakugyan fontos a legtöbb vevőnek, ahogyan például az is, hogy milyen színűek a falak: ha ugyanis a jövendőbeli lakók nem terveznek nagy felújításokat vagy épp festést, akkor bizony alaposan megnézik majd a lakás színeit és harmóniáját. Van pár olyan árnyalat, amit az Express szerint egyenesen ki nem állhat az emberek többsége, így ha épp nálad is ilyen színekben pompáznak a falak, akkor érdemes lehet átfesteni őket, mielőtt el vagy épp bérbe adod szeretett otthonod. Galériánkban eláruljuk, melyek azok az árnyalatok, amiket az emberek egyenesen utálnak!

A potenciális lakásvásárlók 53 százaléka egy felmérés szerint nem szeretne olyan házban élni, ahol a piros dominál a falak tekintetében: míg azzal a kutatásban résztvevőknek nem volt baja, ha egy-egy díszítőelem piros vagy vörös, ha ez az árnyalat az egész falat borítja, az riasztó számukra.
Kattints a további képekért!

Az úgynevezett "örök vegyi anyagokat" olyan egészségügyi problémákkal hozták már összefüggésbe, mint a rák, az elhízás, a pajzsmirigybetegségek vagy a magas koleszterinszint.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!