Egyperces személyiségteszt, ami megmutatja a gyengeségeid

Egy gyors számolás, majd lehull a lepel személyiséged rejtett egységeiről.

Mik a gyengeségeid?

A tesztet, amit hoztunk, mindössze 60 másodperc kitölteni, az eredmény alapján pedig tisztán fogod látni, melyek azok a tulajdonságaid, amikre építhetsz, és előbbre juthatsz. A feladatod a következő: add össze a születési dátumodban szereplő összes számot, majd addig folytasd a műveletet, ameddig egy egyjegyű számot nem kapsz.

Én 1991. 02.05-én születtem. Összeadtam a számjegyeket: 1+9+9+1+2+5, és megkaptam a 27-et. Ezután újból összeadtam a két számjegyet: 2+7, és 9 lett az eredmény.

Az én életút számom tehát a kilences. Számold ki a tiédet is, majd lapozd fel galériánkat a részletekért!

1-es: a független személyiség Erős személyiség vagy, akiben ég a vágy, hogy mindent irányíthasson. Ezért hajlamos vagy beleesni olyan hibákba, mint a túlzott dominancia, a saját véleményhez való ragaszkodás, vagy a hirtelenség, amit gyakran rossz döntésekbe sodor bele. Top 5 gyengeséged: türelmetlen kevésbé toleráns versengő agresszív irányító 2-es: a kooperatív béketeremtő Nagyon könnyen megbántódsz, és annak érdekében, hogy ne konfrontálódj, gyakran engedsz abból, amit szeretnél, engedsz az igazadból. Ez sajnos azt jelenti, hogy könnyen eltaposhatnak, átgázolhatnak rajtad. Top 5 gyengeséged: hiperérzékeny hangulatember bizonytalan féltékeny döntésképtelen
Kattints a további képekért!

Bármit elérnek az életben, amit akarnak. Te köztük vagy?

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!