Lifestyle

Egy csoda ez a videó! 4 percben meséli el, mi történik a terhesség 9 hónapjában

Tudom, hogy rengeteg borzalmas és szomorú dolog történik a mindennapok során, de amikor olyan videókat látok, mint amit ti is megnézhettek ebben a cikkben, mindig rájövök, hogy az élet tulajdonképpen elképesztően csodálatos. Igen, csodálatos. Lehet mást mondani egy kisbaba fejlődésére? Nem hiszem. A felvétel a fogantatástól egészen a születésig végigköveti az eseményeket - 4 perc alatt 9 hónapot ölel fel. Olvassatok tovább!

9 hónap 4 percben

Mindössze 4 perces az a videó, amit mutatni szeretnénk nektek, mégis az egész világ benne van - azt prezentálja ugyanis, hogyan születik meg egy pici élet, mi történik a fogantatás pillanatától egészen addig, hogy a kisbabák világra jönnek. Hihetetlenül érdekes és látványos alkotás, ami egyformán tanulságos lehet férfiaknak és nőknek is - ezek a varázslatos, belső folyamatok a laikus szemek előtt sokszor fájdalmasan láthatatlanok maradnak.

Lélegzetelállító, hogy 20 évvel ezelőtt az emberiség még csak álmodott arról, hogy ilyen videókat készíthessen, most pedig a modern technika vívmányainak köszönhetően játszi könnyedséggel lehet monitorozni, mi zajlik a méhben. Tényleg csodálatos az élet!

Klikk tovább a folytatásért!

Videó: youtube.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története néhány éve letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi hercegnét. A végeredmény megosztó...