Lifestyle

Ebből az egy kérdésből megtudhatod, hogy vannak-e pszichopata hajlamaid

Ismét felütötte a fejét egy régebbi internetes teszt, amely állítólag választ adhat a nagy kérdésre: vannak pszichopata hajlamaid? Olvass tovább és kiderül!

Egykérdéses teszt

Van valami vonzó a pszichopatákban - gondoljunk csak bele milyen népszerűek a tévés antihősök, mint Joe Goldberg, Dexter Morgan vagy Hannibal Lecter. Bár a képernyőn könnyű kiszúrni, ha egy szereplő pszichopata személyiségjegyekkel rendelkezik, de vajon a való életben is ilyen egyszerű rámondani valakire, hogy személyiségtorzulásban szenved? Az alábbi tesztet állítólag pszichológusok alkalmazzák, hogy kiderítsék a páciens rendelkezik-e pszichopata vagy szociopata hajlammal - ennek segítségével most saját magadról is kiderítheted az "igazságot".

A történet így szól: egy nő találkozik az édesanyja temetésén egy férfivel, akibe szerelmes lesz. Ez olyan "szerelem első látásra" sztori. Nem cserélnek telefonszámot, nem jelölik be egymást a Facebookon, hiszen egy temetésen nem illik ismerkedni. Egy héttel később a nő megölte a nővérét. A kérdés pedig így hangzik: miért ölte meg a nő a nővérét?

Válaszod gondold meg alaposan, majd lapozz egyet az eredményért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...