Lifestyle

Több mint 40 ország férfijaival bújt ágyba a nő - elárulta, merrefelé élnek a legtüzesebb szeretők

Az ausztrál Coco Bae egyáltalán nem válogatós, ha külföldi származású férfiakkal kell intim kapcsolatot létesítenie.

Imádja "tesztelni" a külföldi férfiakat

Mely nemzet adja a világnak a legszenvedélyesebb férfi szeretőket? Erre a kérdésre keresi a választ Coco Bae ausztrál pornósztár, aki több mint 40 különböző nemzetiségű partnerrel bújt már ágyba élete során. Eddig amerikai, kanadai, brit, izraeli, ausztrál, francia, német, olasz, svájci, belga, holland, norvég, dán, ír, haiti, El Salvador-i, orosz, kolumbiai, brazil, spanyol, perui, libanoni, perui, argentin, algériai, szerb, horvát, örmény, ukrán, skót, indiai, nicaraguai, dzsibuti, új-zélandi, Belize-i és guatemalai származású férfiakkal volt dolga. Könnyen beláthatjuk: ha valaki, hát ő tényleg kompetensnek számít a témában, és nemrég el is árulta, hogy a világ mely pontján élnek a legtehetségesebb lepedőakrobaták.

Coco Bae szerint az indiai és az arab férfiak rendkívül "liberálisak" a szex terén, míg az európai (például a brit vagy a német) úriemberek csekély képzelőerővel vannak megáldva, és nem túl izgalmasak a hálószobában.
Kattints a további képekért!

Messziről kerüld el ezeket a tevékenységeket szexuális együttlét után, hidd el, megéri.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.