Lifestyle

Ebben az országban betiltják a pilótáknak a repülőgépen a parfüm viselését

Az új szabályok szerint az Indiából repülő pilóták nem viselhetik kedvenc illatukat munka közben, mivel az ország légiközlekedési szabályozó hatósága betiltja a parfümöket.

Új szigorú szabályok

Kiderült, hogy mindez az alkoholtartalmú parfümök miatti aggodalmakra vezethető vissza, ami téves eredményt jelezhet a pilóták alkoholszondáján. Kattints a galériára és mutatjuk, hogy milyen szigorú szabályok vonatkoznak még az új rendelet szerint a pilótákra Indiában.

Indiában a közeljövőben a repülőgép személyzetén alkoholtesztet fognak végezni a repülések előtt. Az új szabályok szerint: „a személyzet egyetlen tagja sem fogyaszthat semmilyen gyógyszert/készítményt, és nem használhat semmilyen anyagot, például szájvizet/foggélt/parfümöt vagy olyan terméket, amelynek van alkoholtartalma”.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Independent

Ha te is a fürdőszobában tárolod a kedvenc parfümjeidet, van egy rossz hírünk: óriási hibát követsz el.

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Home&Design
Nálad sincs légkondi a lakásban? Ne csüggedj, néhány ügyes trükkel gond nélkül lehűtheted a lakást a legnagyobb melegben is.
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.