Lifestyle

Már majdnem kimondta a boldogító igent a menyasszony, amikor félbeszakította az esküvőt: kellemetlen, amire rájött

Több mint 33 millióan látták már a nem mindennapi videót, amelyet egy dubai luxusesküvőn készítettek. A ceremónia a tervek szerint haladt, aztán a menyasszony rájött valamire.

Régóta tartó szerelem

A 36 éves Becky Jefferies és a 30 éves Sherif Fayed 2017 óta vannak együtt. Dubaiban élnek, ahol Jefferies marketingigazgató és márkaépítő, Fayed pedig tévés műsorvezető és közösségi média tartalomkészítő. A pár 2019 szeptemberében kötött házasságot a görögországi Pyrgos Petrezában, most, három évvel az esemény után viszont az egész világ értesült róla. A nő ugyanis feltöltötte a közösségi oldalára az esküvői videóját, ami valósággal futótűzként terjed. Hogy miért? Nos, Jefferies-nek a ceremónia közepén jött rá valamire, és - mint ahogyan azt a TWN.hu is megírta -, rögtön leintette a szertartás vezetőjét.

Lapozz a videóért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...