Dögös és vagány egyben - Íme a rózsaszín Range Rover

A Mystere fantázianevet kapta az a rózsaszín "Barbie" autó, amit a Range Rover gyártott. A csodajárgányt nem csupán kiállításra tervezték, hanem valóban meg lehet vásárolni.

23-as alufelnik...

A Hamann szerint ez a szín önbizalmat sugároz, így bőven lesz rá kereslet. A Totalcar magazin ebből kifolyólag azonban elgondolkozott azon, hogy mégis kik tartoznak majd ehhez a közönséghez: "…lehet, hogy a célközönség inkább az amerikai rapper-szubkultúra, vagy India dúsgazdag aranyifjai - az efféle feltűnés-keresés ott nem feltétlenül összeegyeztethetetlen a helyi közízléssel. Az autó belső terének összeállítását lényegében a vásárlóra bízzák: a cég kínálatában többféle belső díszítés és bőr kárpitozás szerepel a típus számára."

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Műszakilag alig nyúltak az autóhoz, mindössze a kipufogórendszert módosított, méghozzá azzal a céllal, hogy erőteljesebb hangok törjenek elő az autó alól. A Hamann azt ígéri, hogy rövidesen bemutat egy teljesítmény-tuning csomagot is a V8-as motorokhoz, azoknak a tömegeknek, akik szerint a sötét-rózsaszín Range Roverhez kevés lesz a gyári csúcsváltozat 510 lóereje.

A módosítások egyelőre csak az autó külsejét érintik, de azt alaposan átdolgozták. Az autó oldalára felerősített szélesítők kerek nyolc centit adnak az autó szélességéhez, de erre szükség is volt, hogy teljes egészében le tudják fedni a 23-as alufelnikre szerelt, szuperalacsony profilú, 305/30-as gumiabroncsokat.

Forrás: totalcar.hu
Fotók:
hdcarwallpapers.com; autoblog.com; autoevolution.com

Oldalak

Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.