DNS-tesztet csináltatott a fiatal lány: hátborzongató titkot tudott meg saját származásáról

Hirtelen összeomlott a nagymamája által gondosan felépített, hazug világ, mely évtizedeken át körbevette a gyanútlan lányt.

A múlt veszélyes hobbivá válhat

DNS-tesztet csináltatni az esetek döntő többségében ártalmatlan tevékenység, viszont átkozottul szórakoztató. Kit ne izgatna ugyanis, honnan származik, milyen felmenőkkel büszkélkedhet, hol is vannak a tulajdonképpeni gyökerei? A múlt azonban veszélyes hobbivá is válhat a gazdag képzeletvilággal megáldott, kalandvágyó, tudásszomjtól hajtott emberek számára, hiszen néha olyan megrázó titkokat is rejthet magában, melyekkel - ha lenne választási lehetőségünk - talán soha életünkben nem szeretnénk szembesülni. A DNS-teszt azonban nem hazudik, s a tények - amint azt jól tudjuk - makacs dolgok. Számosan vannak, akik utólag már megbánták, hogy bevállalták a tesztet, hiszen olyan rejtett apróságokra derült fény családi viszonyaikkal, rokonságukkal, legközelebbi hozzátartozóikkal kapcsolatban, mely az egész életüket fenekestül felforgatta.

Közéjük tartozik az a fiatal lány, aki a TikTok felületén adott hírt a saját meghökkentő történetéről. A Mirror beszámolója szerint a névtelen - a TikTokon Kennedy álnéven nyomuló - lány számos más családtagjával együtt úgy határozott, DNS-tesztet csináltat, hátha ezáltal alaposabban, tüzetesebben megismerhetik közös múltjukat. Szomorú felfedezést tettek.

Fotó: 123rf

Lapozz, a sztori csak most veszi kezdetét!

Oldalak