Lifestyle

A Disneyland sötét oldala: egy ex-dolgozó megdöbbentő részletességgel számolt be a vidámpark féltett titkairól

Nem gondolnánk, hogy a világ egyik legvidámabb helyének titulált Disneyland sötét titkokat rejtegetne. Pedig úgy tűnik, itt sem minden arany, ami fénylik. Egy régi alkalmazott kitálalt a közösségi oldalain keresztül a munka legpikánsabb és sokszor legmegdöbbentőbb részleteiről.

A színfalak mögött

Az egyik legjobb dolog a Disney filmekben, hogy miután kétszázszor is végig néztük őket, újraélhetjük az élményt a vidámparkokon keresztül. A Disneyland tényleg olyan hely, ahol kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat. Ahhoz azonban, hogy minden tökéletes legyen többszáz alkalmazottra van szükség, akik éjt nappalá téve azon dolgoznak, hogy a parkok megtartsák a "világ legvidámabb helye" címet. Persze ez sokszor nehezebb, mint gondolnánk. Emiliano Ochoa a közösségi oldalain számolt be a nehézségekről és egyéb érdekességekről, miután 2018-ban otthagyta a vidámparkos állását. Kíváncsi vagy, miket árult el? Akkor kattints a galériára!

Ochoa szerint a Disney karakterjelmezek nyakrésze vékony anyagból készül, hogy ezzel is mentesítse a bennük lévő dolgozó fejét, mivel egy ilyen kosztüm elég nehéz tud lenni. Ezért, ha valaki megpróbál a nyakukba akaszkodni, hogy átöleljék őket, azzal tudtán kívül árthat nekik, mivel a jelmez belevágódik a tényleges nyakukba. Emiatt sok szereplő inkább elhúzódik, és nem elölről, hanem oldalról próbálja megölelni a turistákat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az influencerek már évek óta meghódították Magyarországot is, fiatalok és bizony, felnőttek ezrei, százezrei rajonganak egyik-másik véleményvezérért.
Sztárok
Bogdán Blanka, aki több mint egy éve az Egyesült Államokban él, keveset bíz a képzeletre vérpezsdítő fotójával.
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...