Lifestyle

Disney hercegnők magyar hangjai - Gyönyörű színésznők szinkronizálták őket

Legalább olyan csodásak, mint a hercegnők.

Hófehérke - Váradi Hédi, Házy Erzsébet (ének)

A Hófehérke és a hét törpe az első világsikerű, egész estét Disney film, ami a szépséges királylányról és a rá halálosan irigy mostohájáról szól. A Grimm-testvérek meséje alapján készült, 1937-ben mutatták be. Hófehérke magyar hangja az eredeti változatban Váradi Hédi volt, énekhangját Házy Erzsébet adta.

Hamupipőke - Pap Éva

A Hamupipőkét 1950-ben mutatták be, Charles Perrault meséje alapján készült. Ez a 12. Disney film, és egyben az egyik legsikeresebb is. Hamupipőkének, a sanyarú sorsú, de gyönyörű árva lányt Pap Éva szinkronizálta.

Csipkerózsika - Bertalan Ágnes, Kertesi Ingrid (ének)

A Csipkerózsika 1959-ben jelent meg, a Hamupipőkéhez hasonlóan szintén Charles Perrault meséje alapján készítették. A történet középpontjában Csipkerózsika áll, akit még babakorában megátkoz egy gonosz boszorkány. A karakter Bertalan Ágnes hangján szólalt meg, az énekes részeket pedig Kertesi Ingridnek köszönhetjük.

Fotók: blogx.free, network.hu, WallpaperKid; jegy.hu, princess.disney.com; fidelio.hu, jegy.hu, princess.disney.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most...
Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Sztárok
Rónai Egos Húzós c. podcastjének pénteki adásában Oroszlán Szonja volt a műsorvezető beszélgetőpartnere, aki most korábban nem hallott magánéleti részletekbe avatta be a nagyérdeműt.