Lifestyle

Végig rosszul használtuk? Így kellene valójában felvinnünk a dezodort

Folyamatosan váltogatod a dezodoraidat, mert nem találod az igazit? Pedig lehet, hogy nem a kiválasztott termékkel van a gond, hanem azzal, ahogy használod.

Lehetőségek végtelen tárháza

Fújós, golyós vagy stiftes? Számtalan termék áll rendelkezésre a drogériák polcain, ha izzadásgátlásról van szó. Nap mint nap használunk valamilyen dezodort, sokan azonban úgy érezzük, a meglévő termék nem elég hatékony és folyamatosan keressük az igazit.

Reggelente mosdás után serényen fújjuk, illetve kenjük magunkra a különböző izzadásgátló szereket, majd rohanunk a munkába, szenvedünk a tömegben a fűtött buszon, majd loholunk haza bevásárlószatyrokkal megpakolva - szinte esélytelen, hogy a reggeli friss illat végigkísérjen bennünket a nap folyamán.

A reggeli mosdás után felvitt dezodortól nem elvárható, hogy egész nap ugyanolyan friss maradjon

Pedig az izzadásgátló szerek hatékonyságát jelentősen növelhetnénk, ha nem a sokak által megszokott módon használnánk.

Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...