Lifestyle

Íme az ok: Ezért ne használj reggel dezodort

Különös magyarázattal állt elő a bőrgyógyász.

Rosszul csináljuk?

Reggeli rutinunk része, hogy kikászálódunk az ágyból, megmosakszunk, esetleg beállunk a tus alá, hogy felfrissüljünk, felöltözünk, és persze a reggeli rituálé elmaradhatatlan kelléke a dezodorhasználat is. De vajon jól tesszük, hogy reggel használunk dezorodort? A mindenki által előnyben részesített szokást eddig senki sem kérdőjelezte meg, ám egy bőrgyógyász-kozmetikus most meghökkentő felfedezést tett: szerinte mindenki rosszul csinálja a dolgot, és nem reggel, hanem este, lefekvés előtt kellene felfrissítenünk testünket a jól ismert szépségápolási cikkel. Meredeknek tűnik, ugye? Mutatjuk az indokot is!

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.