Új sztár születik? Zseniális videoklippel rukkolt elő a magyar műsorvezető fia

Dénes Tamás, a Retro Rádió délutáni műsorvezetőjének gyermeke: Márton Inception című videoklipje máris rengeteg elismerést gyűjtött be a világhálón.

A sztárság küszöbén

Dénes Tamás a hazai média számos területén kipróbálta már magát: újságíróként, rádiós és televíziós műsorvezetőként egyaránt szép sikereket ért el. A közönség a Danubius Rádió műsorvezetőjeként éppúgy ismerheti, mint a Magyar Televízió Top 40 című műsorának házigazdájaként, vagy épp az HBO futball- és Oscar-közvetítéseinek hangjaként. (És ha már a labdarúgásnál, illetve a sportnál tartunk: az Eurosport és a Viasat 3 csatornákon is számos közvetítés fűződik a nevéhez.) Dénes Tamás az elmúlt évtizedek során rengetegszer bizonyította már sokoldalúságát, most azonban büszkén mutatta be a Facebookon a fiatal generációt. A műsorvezető fiáról, Dénes Mártonról van szó, aki Inception című videoklipjével máris rengeteg elismerést, dicsérő kommentet - és persze impozáns nézettséget - söpört be a világhálón. Könnyen lehet, hogy hamarosan egy újabb sztár születik, s - édesapjához hasonlóan - Mártonból is igazi híresség válik. A videokliphez - mely a március 25-én megjelenő, Seasons című bemutatkozó album része - Csonka András színművész, Somogyi Zoltán és Pordán Petra rádiósok, valamint az Animal Cannibals tagja, Koller László is gratulált.

A közismert zenei előadó 2003-ban, a Megasztár révén robbant be a köztudatba. Énekesi pályája hajnalán igazi átváltozóművésznek számított: előszeretettel kísérletezett a különböző stílusokkal. A híresség most egy 15 évvel ezelőtti fotóval nosztalgiázott. Akkori hajviselete még a leghűségesebb rajongóit is megdöbbentette.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!