Decemberi pénzhoroszkóp: megcsappantják a tárcákat az ünnepek

Itt az ajándékozás időszaka, de azért csak okosan a költekezéssel. Ha kíváncsi vagy a pontos előrejelzésre, olvasd el havi pénzhoroszkópunkat!

Kos:
III.21. - IV. 20.

Érkezik munkád gyümölcse, ám ha hirtelen ötlettől mindent megveszel, amit csak kívánsz, gyorsan elfogy! Különleges vágyaidra semmi sem elég, ráadásul most olyan dolgokba is beleugrasz, melyekre egyáltalán nincs szükséged. Talán a hiúságod, a sznob világnak való megfelelési vágy van a háttérben, mely egyáltalán nem jellemző rád – sokkal több vagy ennél, semmint másokat figyelj! Ki tudod védeni ezeket mozgással, edzésekkel – sportolj! Nagyon jót tesz az elcsendesedés is, menj el szenthelyedre!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. - V.20.

Nagyon sok álmod és vágyad van, melyekhez sok pénzre lenne szükség, de talán még az is kevés lenne. Próbálj itt maradni a Jelenben, a valóságban! Már csak azért is, mert nagyon jó pénzügyi képességed hiába rukkol elő jobbnál jobb ötletekkel, ha mellette meg kifolyik kezedből a pénz. Rá tudnak most beszélni még arra is, amit egyébként sose vennél meg, ami hátterében talán a hiúságod, a sznob világnak való megfelelés áll. A lottón érkező nyereménynek sincs sok esélye, úgyhogy csak egy szelvénnyel játssz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Annak ellenére, hogy most talán semmit nem látsz tisztán, visz a hiúságod, a sznob világnak való megfelelési kényszer – a pénzügyi vonalon mégis minden nagyon jól alakul, bőség érkezik. Könnyen lehet, hogy amit másoknak adtál segítséget még előző életeiben, azt most kapod vissza, s ha pénzre van vágyad, akkor pénz formájában. Mindez jókor jön, hisz szíved szerint az egész világot ellátnád ajándékokkal, ott segítesz, ahol tudsz, ahol szükség van. Otthonodat is csodálatossá varázsolod vele.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI.22. - VII.22.

Mint ha nem érzékelnéd a pénz mennyiségének véges voltát, mindent megveszel, amit csak szeretnél, amit kívánsz. Ez persze azzal jár, hogy a listád végén levő kívánságokra nem sok marad, pedig az év végi ünnepek fontossága első helyen van. Nagy teremtőerőddel, hatalmas szíveddel mégis minden meglesz, amit szeretnél, talán szerelmed, gyerekeid, netán párod pénze által. Mégis próbáld kézben tartani a kiadásokat, tarts mértéket, ne engedd, hogy a sznob világ magával rántson, a lényegről elterelve a figyelmed!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!