December havi karrier horoszkóp: A Rák tanuljon meg végre nemet mondani

A Halakban komoly elhatározások születhetnek meg. Íme decemberi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Egyre jobban unod a napi rutinfeladatokat, legyen az munka vagy bármilyen hétköznapi dolog. Úgy érzed, a munkahelyeden már nincs fejlődési lehetőség, közben viszont egy kedvezőnek tűnő külfölddel kapcsolatos munkát kínálhatnak neked. Nagy dilemma elé állít téged, teljesen tanácstalan vagy, hogy mitévő legyél. Mivel mind a munkában, mind a magánéletben stabilitásra van szükséged, inkább maradj a hazai pályán.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Az előző nyugtalan hónap után végre kezded úgy érezni, hogy helyreállt a rend. Viszonylag sok a teendőd és a munkád, függetlenül a karácsonyi készülődéstől. Az ünnepi bevásárlást próbáld meg ne az utolsó hétre halasztani, különben olyan fontos dolgok maradhatnak el, aminek a későbbiekben érzed meg a hatását. Még az ünnepek előtt egy érdekes választási lehetőség bukkan fel, aminek kapcsán nagyon szeretnél jól dönteni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hónapot munkahelyi konfliktusok árnyékolhatják be. Az is előfordulhat, hogy egyszerűen felmondasz, mert képtelen vagy elviselni a rossz munkahelyi légkört és az ezzel járó bizonytalanságot. A hónap közepén a lelki életed kerül előtérbe, ekkor már sokkal elevenebb vagy, talán a közelgő karácsonynak köszönhetően. Kezdetben, amilyen kedvetlenül készültél az idei karácsonyra, annál kellemesebb meglepetés ér, mert az ünnepek sokkal vidámabb hangulatban telnek, mint gondoltad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Ez a hónap arról szól, hogy tudj nemet mondani - felejtsd el a megfelelési kényszert, a másokról való mindenáron való gondoskodást! Találd meg az arany középutat a saját igényeid és a veled szemben támasztott elvárások között - így jobban fogod magad érezni. Megállod a helyed a munkahelyeden, határozottságodnak és rátermettségednek köszönhetően ebben a hónapban elismerik a teljesítményedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ez a hónap arról szól, hogy a sors nem hátráltat, de nem is segít téged a céljaid megvalósításában, tehát rajtad áll a dolgok alakulása. Amire most koncentrálsz, az lendületbe jön. A hónap legfontosabb üzenete a pozitív gondolkodásra és kitartásra való törekvés. A munkád miatt szinte elfeledkezel arról, hogy közeleg a karácsony, emiatt talán kissé elhanyagolod az ünnepekre való készülődést és az utolsó pillanatokban kezdesz el kapkodni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hónap elején az ilyenkor szokásosnál több munkád lesz, de ezt inkább most kihívásnak érzed, nem pedig felesleges tehernek. Ennek a hozzáállásnak köszönhetően a munkádban és a karrieredben folytatódik a sikersorozat. Az ünnepekre való készülődésedre a kettősség jellemző: egyes napokon alig várod a karácsonyt, máskor pedig a legszívesebben már túl lennél rajta. Az ünnepek csendes hangulatban telnek - vitára, nehézségre nem kell számítanod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Amit az előző időszakban elterveztél, az most megvalósulni látszik, ennek ellenére nem engedheted meg magadnak, hogy lassabb tempóra kapcsolj. A hónap első fele arra a legalkalmasabb, hogy megvalósítsd a terveidet. A hónap közepe felé már persze a karácsony és az ünnepi készülődés kerül előtérbe. Az elmúlt években a külsőségekre helyezted a hangsúlyt, most ezen változtatni szeretnél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A munkahelyeden feszített tempóban kell dolgoznod, sürgetnek a határidők. Ráadásul néhány kollégával konfliktusba is keveredhetsz. A stresszes légkörben is meg kell őrizned a nyugalmadat és nincs más választásod, mint koncentrálni a feladataidra. A jelenlegi körülmények miatt nem engedheted meg magadnak, hogy felégess magad mögött mindent. Karácsonyra teljesen kimerülsz, de a két ünnep között ismét visszatér az energiád, amit a szeretteidre fogsz fordítani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nem alakul rosszul a december, bár most kissé nehezebben értesz szót a munkatársaiddal, főnököddel. Egyfajta jelzés ez, hogy elfáradtál, nehéz időszakot tudhatsz magad mögött, inkább csendre, visszavonultságra van szükséged. A hónap közepe táján váratlan döntéshelyzet okozhat gondot, próbálj meg gyakorlatiasabban hozzáállni. A két ünnep között ne vállalj be munkát, inkább szeretteidre szánj több időt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ne halogasd tovább a dolgokat, mert a december hónap a változás és az öröm hónapja lehet. Most nem kell drasztikus dolgokat tenned, elég, ha apró lépésenként haladsz előre. Ha valamin változtatni szeretnél vagy akár munkahelyet szeretnél váltani, akkor itt a remek alkalom. Ebben az időszakban megvalósulhatnak az álmaid, akkor is küzdj tovább és ne add fel, ha elsőre megoldhatatlan akadályokkal találkozol.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Valószínűleg december hónapban kénytelen leszel néhány konfliktusba belemenni annak érdekében, hogy érvényesíteni tudd az akaratodat. Bár egyáltalán nem érzed magad jól ebben a szerepben, most az élet mégis erre kényszeríthet. Kitartásodnak köszönhetően megszabadulhatsz pár problémától az év végére. Az ünnepek alatt sikerül feltöltődnöd, aminek köszönhetően nagy lendülettel veted bele magad az új év feladataiba, kihívásaiba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Decemberben komoly elhatározások születhetnek meg benned. Ha kellőképpen diplomatikus tudsz maradni, akár még komoly támogatókat is szerezhetsz magadnak. Ezzel az irigyeid és rosszakaróid száma is megnövekedhet, de téged ez teljesen hidegen hagy. A hónap közepén nagyon derűs és optimista hangulatba kerülsz, aminek a családod örül a legjobban. Az ünnepek békés hangulatban telnek, azok vesznek körül, akikkel a legszívesebben vagy együtt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak