Lifestyle

Íme, a legkínosabb válaszok, amiket valaha szépségkirálynőktől hallottunk a döntőben - videó

A szépségversenyeken köztudott, hogy a versenyszámok között szerepel egy kérdezz-felelek rész, ahol a jelöltek tanúbizonyságot tesznek a világot érintő legfontosabb ügyekben való jártasságukról - vagy tudatlanságukról.

Miss USA 2017

A 2017-es Miss USA nyertes, Kara McCullough válaszai nem mindenkinek voltak szimpatikusak. A fiatal hölgyet az aktuális, Amerikát érintő egészségügyi ellátásról kérdezték és az erre adott válasza némi ellenszenvet keltett. Többeknek úgy jött le, hogy válaszaival az akkori elnököt, Donald Trumpot támogatta.

Miss Kalifornia 2009

A 2009-es Miss USA egyik ikonikus alakja (nem) meglepő módon nem a győztes, hanem Carrie Prejean, Miss Kalifornia lett. A lány a versenyszám alatt egy nyíltan meleg személyiségtől - Perez Hilton - kapta a kérdést, miszerint mit gondol az amerikai egyneműek házasságáról. A válasza személyes, egyben hagyományos volt - pechére. Szerinte ugyanis házasság csak férfi és nő között létezhet.

Lapozz a további szépségverseny bakikért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.