Lifestyle

Ez a 3 csillagjegy kibékül az exével jövőre: 2024 váratlan fordulatokat tartogat számukra a szerelmi életüket illetően

Nem várt fordulatokat ígérnek a csillagok a következő évre a TWN.hu cikke szerint.

Ex

A lap friss előrejelzése szerint lángoló szerelem érkezik három csillagjegy életébe is 2024-ben. "A sors furcsa fintora, hogy ez a három csillagjegy az exével kezdheti újra a kapcsolatát. A szakítás után ugyanis keményen dolgoztak magukon, így most talán képesek lesznek más minőségben újrakezdeni" - írja a TWN.hu. Persze ehhez félre kell tenni a korábbi sérelmeket, és átbeszélni a kapcsolatotok alatt felmerült gondokat, majd tiszta lappal kezdeni az újat vagy épp folytatni a régit. S hogy kik a szerencsések? Most azt is eláruljuk!

Oroszlán - Az új év pozitív várakozásokkal telve indul, de a múltad szelleme már tavasszal ott lebeg majd feletted. Bizony, rájössz majd, hogy a szíved még nem szabad és egyre többet gondolsz a volt párodra. Az újraegyesüléseteket szenvedély jellemzi majd, tavasszal jön el a Ti időtök. 2024 a Ti évetek lesz!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Sztárok
Seann William Scott az ezredforduló meghatározó tinivígjátéka mellett a Cool túrában, a Végső állomásban, a Jay és Néma Bob visszavágban és Az Amazonas kincsében is feltűnt, viszont valamiért nem...
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.