Lifestyle

Kendőzetlen fotók a császármetszés csodájáról - Semmi sem marad rejtve

Sokan azt gondolják (egyébként tévesen), hogy a császármetszés könnyebb, mint a természetes szülés. Nem akarunk belemenni ebbe a vitába, inkább mutatunk pár képet, amiből világosan látszik, mennyire felemelő az is, ha egy anya műtét útján ad életet gyermekének.

Bárhogyan is leszel anya, az érzés ugyanolyan csodálatos

“Ha anya vagy, sohasem maradsz igazán egyedül a gondolataidban. Egy anya mindig kétszer gondolkodik: egyszer önmagáért, másodszor a gyermekéért.” (Sophia Loren)

Az első érintés

Elképesztő öröm lehet

A születés pillanata

Valami készül

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.