Lifestyle

Újabb módszerrel akarnak átverni! A Magyar Nemzeti Bank nevében csalják ki az adataidat, erre figyelj nagyon!

A csalók nem állnak le, újabb és újabb módszerekkel próbálják kicsalni áldozataik adatait, így nagyon fontos, hogy te is tisztában légy azzal, mikor érdemes gyanút fognod.

Újabb csalási módszer

Most a Magyar Nemzeti Bank nevében próbálnak adatokhoz hozzájutni a csalók, galériánkban mutatjuk, mire figyelj és mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy át akarnak verni.

Csalók hívnak telefonon magánszemélyeket és a jegybank nevében próbálják megszerezni az ügyfelek adatait, pénzét - figyelmeztetett a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön az MTI-nek eljuttatott közleményében.
Kattints a további képekért!

Forrás: MTI Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.