Csalás miatt büntetőeljárás folyik az egyik leggazdagabb magyar ellen

Az utóbbi napokban egyre több botrány lát napvilágot: miután Galambos Lajos és felesége 30 napra előzetes letartóztatásba került, most egy újabb híresség ellen folyik eljárás. Büntetőügybe keveredett az ismert borász, Szeremley Huba és társa, akik ellen csalás gyanúja miatt folyik eljárás.

Borban az igazság...

A Magyar Nemzet értesülései szerint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt folyik büntetőeljárás, amelynek egyik gyanúsítottja Szeremley.

A 75 éves borász ellen lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el, míg társa előzetesbe került. Szeremley Huba a tulajdonosa a Badacsony és a balatoni régió legismertebb birtokának, hazánk vezető pincészetének.

Szeremley tőről metszett hobbi borászként kezdett, majd 1992-ben megalapította a Szent Orbán Pincét, amit számos más vállalkozás követett. Rövid ideig volt alföldi és mátrai borász is, de a badacsonyi terasz horizontját sohasem tévesztette el. 2012-ben 21 milliárd forintos vagyonával a 28. leggazdagabb ember volt az országban.

Ezt is ajánljuk: Ilyen luxusban él a lopással gyanúsított Lagzi Lajcsi - Pazar fotók hatalmas birtokáról

Fotó/Leadfotó: elitbor.hu

Oldalak

Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.