Csajos, érdekes és furcsa kivitelezésű járművek

Mi, nők szeretünk mindent kiszínesíteni, kidíszíteni. Nincs másként ez a kocsikkal sem, sőt az autó-kiegészítőket gyártó cégek manapság már egy akadályt sem gördítenek elénk e téren, hiszen a kocsinkat kívül matricákkal, strasszokkal, belül pedig különféle csecsebecsékkel, szőrmékkel, kütyükkel tudjuk felöltöztetni.

Formavilágában, színvilágában és méretében is mondhatjuk egy kocsira, hogy az nőies autó. Formailag leginkább a lekerekített körlámpás járgányok, színvilágában a rózsaszín, piros, fehér színű masinák, méretileg pedig a kisebb, „aranyos” gépek nevezhetők csajosaknak. De a XXI. században már nem csak ezek függvényében lehet női autónk, mára már kitalálták, hogy hatalmas szempillákkal is a világ tudtára adhatjuk, hogy "A járgányom neme: NŐ!"

A legcsajosabb
Ahhoz nem férhet kétség, hogy legeink képzeletbeli jutalmát ez a jármű veheti át nem másban, mint a legcsajosabb kategóriában. A versenyre készült magassarkú cipő formájú járgány, egyszerre szórakoztató és meghökkentő látványt nyújt a szurkolóknak vagy éppen az utcán sétálóknak.

A legfurább
A legfurább díjunkat ez a masina kapta, amit nemhogy kicsinosítottak, hanem át is formáltak. Ez a macska formájú autó vagy a gazdája jellemét tükrözi, vagy a macskák iránti imádatát, de egy biztos, hogy nem a jó ízlését.

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A biztonsági szolgálat azonnal kiürítette a bevásárlóközpontot, a fővárosi hivatásos tűzoltók pedig a helyszínre vonultak.
Sztárok
Újra előkerült egy négy évvel ezelőtti történet a néhai II. Erzsébet királynőről és férjéről, Fülöp hercegről.
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.