Ha igazi kávérajongó vagy, ezt a négy részes sorozatot ne hagyd ki!

Chiara Ferragni napjaink egyik legbefolyásosabb globális divatikonja, akit milliók követnek a különböző közösségi oldalakon. A gyönyörű influenszer most egy, az olasz kávéról szóló ismeretterjesztő sorozatban vállalt szerepet.

Igéző szemek

Chiara Ferragni vállalkozó, olasz származású globális divatikon. Pályafutása 2009-ben kezdődött, amikor útnak indította The Blonde Salad nevű, személyes stílusblogját. A közösségi oldalakon erőteljes személyes márkaépítésbe fogott, így komoly jelenlétre és hatalmas rajongótáborra tett szert a digitális térben: jelenleg több mint 28 millióan követik az Instagramon. Saját márkájának logóját már minden divatrajongó felismeri: az igéző kék szemet lehetetlen nem észrevenni!

Chiara számos divatmárkával működött már együtt, és a legszínvonalasabb divatlapok – többek között a Vogue, a Vanity Fair és az InStyle – címlapján szerepelt. 2017-ben a Forbes a legbefolyásosabb influencernek jelölte, és jelenleg a divatipar legjelentősebb személyiségei között tartják számon.

A kávé szeretete a vérében van

A kétgyermekes Chiara ma már nemcsak mint divatrajongó influenszer, hanem mint üzletasszony is igen jelentős sikereket ér el. Akikkel pedig együtt dolgozik, azokkal általában hosszú távra tervez; az évek alatt több közös projektje is volt a Nespressóval. Legújabb együttműködésük során rövid ismeretterjesztő filmekben beszélget a híres olasz történésszel, Filippo Cosmellivel, a római és milánói kávékultúra tradícióiról, a két város építészetéről és a dizájn szerepéről.

Chiara egy limitált kiadású, Olaszország fenséges ízeit és a különböző régiók kávétradícióit tükröző kollekció megalkotásában is együttműködött a kávétársasággal: így született meg az Ispirazione Italiana termékcsalád új tagja, a Milano Intenso. A kollaboráció az új kávé mellett limitált kiadású kávézási kiegészítőkkel és egy kávégéppel tiszteleg Chiara szellemi szülővárosa, Milánó urbánus, modern, sodró lendülete előtt.

Az összes rövidfilmet a márka hivatalos YouTube-csatornáján nézheted meg!

Ferragni sztorija egy kis divatbloggal indult, ma pedig már ott ül a nagy nemzetközi bemutatók első sorában, világsztárok között tartják számon és milliók követik a mindennapjait.

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.
Lifestyle
Pedig minden pontosan úgy lett, ahogy kérte. De azért valaki gondolkozhatott volna picit.