Brad Pitt egyszerűen nem tud hibázni! Nézd meg a színész legújabb reklámfilmjét

Az idén első alkalommal mutat be nemzetközi kampányt az otthoni kávézás piacát globálisan vezető De’Longhi márka. A fókuszban Damien Chazelle által rendezett kampányfilm áll, Brad Pitt főszereplésével. (x)

A tökéletes márkanagykövet

“A De’Longhi az elmúlt évek alatt rendkívüli növekedést tapasztalt, amiben központi szerepe volt az otthoni felhasználásra gyártott automata kávéfőzőknek” - mondja Massimo Garavaglia a cég vezérigazgatója. “Meggyőződésünk, hogy Brad Pitt a tökéletes márkanagykövet. Hitelesen mutatja be és képviseli a De’longhi márkát globális szinten. Nagykövetünk a De’Longhi szellemiség megtestesítője: merész és nemzetközi, de ugyanakkor szofisztikált és elegáns.”

Brad Pitt egy napja

A néző klasszikus - Brad Pitt egy napja - történetbe nyer bepillantást. Kávébab vásárlás reggel. Motorozás Los Angeles útjain. Egy gyors megálló a benzinkúton… A napi rutint felölelő jelenetek kiemelik a sokunk átal jól ismert érzést: a hazaérkezés vágyát. A napi teendők után megérkezünk, és egy tökéletes pillanatba zárva megpihenhetünk egy csésze kávé vagy cappuccino mellett.

Brad Pitt a De'Londhi kávé reklámban

A színész és a rendező mellett a kampányfilm két másik Oscar-díjas tehetséget is a stáblistáján tudhat, az operatőr Linus Sandgren és a zeneszerző Justin Hurvitz személyében, akik mind a La La Land “dream team” tagjai. Hurwitz, a kampányfilm zeneszerzője elmondta: “Amikor láttam milyen filmet alkotott Damien, és Brad Pitt olyan vagány volt a szememben, mint még soha… Izgatott lettem. Olyan dallammal kellett előállnom ami tökéletesen illeszkedik ebbe a hangulatba.” A csapat Lachlan Bailey fotóssal lett kerek.

Harmónia és elegancia

Brad Pitt személye mellett szóló döntés több, mint egy nemzetközileg ismert ikon kiválasztása. Pitt elismert színész és producer. A környezetvédelmi kérdések elkötelezett szószólója. Műgyűjtő, szenvedélyesen rajong az építészet és a dizájn iránt. Személye körül kialakult misztikum a mai napig világszerte jelen van. Brad visszafogottsága jellemzi a De’Longhi márkát is. A gyökereit megtartó vállalat, tipikus olasz szenvedéllyel ragaszkodik a harmóniához és az eleganciához. Elér majd túlmegy a sztereotípiákon, és hozzáférhető az egész világon.

A márka egyszerre ikonikus és autentikus pont, mint egy hollywoody sztár, aki elkészít magának egy egyszerű, tökéletes csésze kávét. Egy film, emlékezetes képi világgal és tartalommal amely hitelesen képviseli a De’Longhi üzenetet. Nézd meg te is:

Látogass el a kampány oldalára!

Oldalak