Ha stimmel ez az 5 jel, benne van a pakliban, hogy biszexuális vagy

Szoktál nőkről fantáziálni? Netán erotikus álmaid vannak a legjobb barátnőddel? De közben mégis egy pasival élsz együtt? Ezek szerint biszex lennél?! Freud szerint minden ember biszexuális lesz életének egy bizonyos szakaszában, holott a kutatások azt bizonyítják, hogy tartósan is fennállhat a biszexualitás.

Mivel a legtöbben szégyellik még annak a gondolatát is, hogy esetleg biszexuálisak, ezért nem akarnak mindjárt pszichológushoz rohanni, aki igazolhatná vagy cáfolhatná nemi irányultságukat. Számukra mankó lehet ez a cikk, így talán könnyebben felismerhetik magukon a biszexualitás jeleit.

1. Gondolatban ugyanúgy izgatnak a nők, mint a férfiak

Talán ezt a legnehezebb bevallani, hogy egy nő ránéz egy másik nőre, és begerjed tőle, mert olyan formás a popsija vagy a cicije, gyönyörű az arca és csókolni való az ajka. Azzal magyarázhatnád, hogy csak irigységből nézed meg, csakhogy az irigység és a vonzalom két különböző érzés.

2. Szoktál nőkről fantáziálni

Néha egy nőt képzelsz el a pasid helyébe? Vagy, ha magadat elégíted ki, akkor valami forró jelenetet vizualizálsz egy másik nővel? Ugye tudod, hogy ebben nincs semmi szégyellnivaló? Közrejátszhat az is, hogy tudat alatt érzed, egy nő – aki ugyanolyan felépítésű, mint te – jobban eltalálná azokat a pontokat, amiket szeretsz, és több gyengédséget kapnál tőle.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!