Téged is vár idén a BalatonPart - ezeket a koncerteket imádni fogod

Téged is vár egy barátságos, kellemes hely, ahol remekül megfér egymás mellett művészet és szórakozás, valamint ezernyi stílus és program: koncertek, filmvetítések, izgalmas beszélgetések, családi programok.

Egy barátságos hely, ahol mindenki jól érzi magát

Július első napjaiban hiánypótló kulturális központ nyitotta meg kapuit a nagyközönségnek Balatonvilágoson, a hajdani Club Aliga pártüdülő területén. A BalatonPart csapata ambiciózus célt tűzött maga elé: egy olyan kellemes, kulturált és barátságot közeget akartak teremteni, ahol hézagmentesen illeszkedik egymáshoz művészet és szórakozás, ezernyi stílus és program: filmvetítések, koncertek, izgalmas beszélgetések és családi programok. A BalatonPart további üdítő erénye, hogy a helyiek, az itt nyaralók és a külföldi turisták egyaránt élvezhetik a színes rendezvények és programok csodás kavalkádját. A kultüdülő a MOL Nagyon Balaton programsorozat szellemiségében született, és határozott célja, hogy minél szélesebb közönséget szólítson meg a sokszínűség jegyében.

A Club Aliga azért is ikonikus helyszín, mert itt nyaralt Kádár János és a szocialista pártvezetők a rendszerváltás előtti időszakban. Apró, de izgalmas adalék, hogy a Club Aliga nyaralóban annak idején még Fidel Castro is vendégeskedett, s a fáma szerint előszeretettel pingpongozott az üdülőhely hatalmas, árnyas fái között. A lélegzetelállító aligai magaspart alatt most egész nyáron át dübörögnek a BalatonPart fantasztikus programjai.

Lapozz, mutatjuk a koncerteket, melyeket nem érdemes kihagynod!

Oldalak

  • 1
  • 2