Lifestyle

Egy lufi kidurrantásával tudta volna meg a 4 éves kislány testvére nemét, de sírás lett a vége - Videó

Több mint 30 millióan látták már a kislány drámáját, pedig egy örömteli eseménynek indult a dolog. Sírás lett a vége.

Babavárás

Az egész család nagyon várta már ezt a napot, és hasonlóan nagyon sokakhoz ők is úgy döntöttek, egy úgynevezett babaváró bulin fedik majd fel a titkot. Candice Pope Ross és férje úgy határozott, hogy a nagy napon különös szerepet szánnak a négyéves kislányuknak, Finelynek: a terv szerint neki kellett volna kidurrantania azt a hatalmas fekete lufit, aminek köszönhetően kiderül majd, kisfiú vagy kislány érkezik-e a családba. Ez ugyanis rózsaszín vagy kék konfettivel volt megtöltve annak megfelelően, hogy kislányt vagy kisfiút hord a szíve alatt az anyuka. A kislány feladata tényleg gyerekjáték volt: egy méretes ollóval kellett megböknie a méretes lufit. Elronthatatlan - hitte mindenki! De az élet másképp döntött.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.
Lifestyle