Az 5 legjobb sorozat egy magányos estéhez

Ha készítünk egy finom vacsorát, és kinyitunk egy jó bort, az egy szabad estén a lehető legjobb időtöltés. Fura módon társaság sem kell hozzá! Vegyünk fel egy kényelmes pizsamát, és válasszunk egy szórakoztató sorozatot! A szappanoperákat most hagyjuk, íme néhány igazán jó tipp azoknak, akiknek nincs ötletük arra, hogyan töltsenek el kellemesen egy magányos estét.

A férfi fán terem

Már a neve is egyértelművé teszi, ez egy ízig-vérig csajos sorozat. A párkapcsolati szakértő, akit a gyönyörű Anne Heche alakít, úgy gondolja, minden tudásnak birtokában van a saját területén. Ám ez megbukik, amikor a vőlegénye megcsalja. Egy kis alaszkai faluba költözik, hogy elbúljon a világ elől, de ott pontosan az várja, amire nem vágyik: szingli pasik tömkelege, és egy kissé buggyant – de rendkívül szeretnivaló – közösség. Az elkészült két évadot megvehetjük DVD-n, de akár online is megnézhetjük.

Terápia

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ha valaki egy kicsit komolyabbra, de szórakoztatóra, és különlegesre vágyik, annak ajánlom a Terápia című magyar sorozatot. Komolyabb, hiszen a pszichoterápia zárt ajtók mögötti világát mutatja be. Különleges, mert ebből adódóan a legtöbb jelenet egy szobában játszódik, középpontjában mindig egy kanapé, egy fotel, a középkorú pszichológus, és egy páciens áll. A hét első napjaiban egy gyönyörű nő, egy üzletember, egy tornászlány, és egy házaspár érkezik a rendelőbe, péntekenként azonban a főszereplő terapeuta, András régi tanárát keresi fel saját problémáinak megoldására. A legjobb színészek, és egy nem mindennapi sztori, ez vár arra, aki megnézi a sorozat részeit.

Jóbarátok

Az örök kedvenc, a 10 évadot megélt Jóbarátok szinte megunhatatlan, és a tökéletes kikapcsolódás netovábbja. A sorozat hat fiatal jóbarát életét követi nyomon, tele izgalmakkal, szerelmekkel, a barátság minden könnyű és nehéz pillanatával, és mindenekelőtt sok-sok nevetéssel. A történet és a poénok fenomenálisak, a szereplőgárda pedig tökéletesen lett összeválogatva. Az angolul tudók számára mindenképpen az eredeti nyelvű verziót ajánlom, de a magyar fordítás is jól sikerült. Mivel az epizódok 20-30 percesek, rengeteget meg lehet belőlük nézni egyszerre, de vigyázzunk, nem lehet abbahagyni!

Oldalak

Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.
Fashion&Beauty
Egyre népszerűbb a vegán bőr, de tudod pontosan, hogy miből is áll össze ez az anyag?