Lifestyle

A rendőrségtől várta a párt egy levél a nyaralás után, ami benne állt, azt nem hitték el

Alig ért haza a spanyolországi nyaralásából a pár, máris egy levél fogadta őket a postaládájukban. A feladó a rendőrség.

Nyaralás

Gary Thornburn és szerelme, Clare Beards épp csak hazaértek a jól megérdemelt nyaralásukból, amikor egy kellemetlen levél várta őket a postaládájukban. Pedig a pár mesésen érezte magát Spanyolországban, ahová a gyerekeikkel és a barátaikkal utaztak. A 13 napos murciai pihenés azonban meglepő fordulattal ért véget: a manchesteri rideg valóság szerint büntetőeljárás indult ellenük. A rendőrség levele szerint a fehér Golf GTI tulajdonosai egy 30 mérföldes zónában (ami körülbelül 50 km/órának felel meg) körülbelül 55 mérföld/óra (ami körülbelül 88 km/órának felel meg) sebességgel hajtottak. A száguldást egy sebességmérő kamera augusztus 5-én rögzítette is, a repülőtértől mintegy 16 kilométerre.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Kishajós víziturisztikai megállópontok létesültek Balatonfüreden valamint Keszthelyen, melyeket tavasszal már birtokba is vehetnek a látogatók – hangzott el a „Balatoni Megállópontok létesítése”...
Lifestyle
A Jegyzetek a Valósághoz versek és esszé-töredékek keverékén át térképezi fel realitásunk határait, míg a Matematika Abszurda egy a számtani elgondolhatatlanságokat leíró konzisztens rendszer,...
Fashion&Beauty
Egy újabb hajtrend látott napvilágot, ami tökéletes lesz arra az esetre, ha hosszú tincsekkel rendelkezel, nem vágatnád le, de mégis szeretnél egy kicsit extrább frizurát.