Augusztus havi nagy szerelem horoszkóp: ez lesz a legromantikusabb hónap

Meg kell dolgoznunk a meglévő és a kialakulófélben levő kapcsolatokért. Íme augusztus havi szerelmi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Ebben a hónapban nagy esély van arra, hogy a múltból valaki visszatérjen az életedbe, ennek nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítanod. A beszélgetésen kívül nem érdemes más ügybe bonyolódnod vele, mert azzal csak magadnak árthatsz. Még akkor sem, ha éppen magányos vagy. Ne engedj a kísértésnek, rövid időn belül ugyanazokkal a problémákkal találhatod szemben magad, ami miatt elváltak az útjaitok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a szeretet, szerelem lehet most az életedre a jellemző, szerelmeteken égi áldás van. Amennyibben ebben az időszakban házasságot, eljegyzést, együttélést terveztek, akkor erre a legmegfelelőbb ez a hónap. Ha szingli vagy akkor olyan személy kerülhet az utadba, akivel boldogan tervezheted a közös jövőt, választottad minden tekintetben megfelel az igényeid

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Párkapcsolat szempontjából varázslatos lehet ez a hónap, akár régi, akár új kapcsolatról van szó, szinte minde a kedved szerint történik. Némiképpen beleszólhat ebbe az idillbe hogy rengeteg feladatra kell koncentrálnod, de muszáj lenne a párodra is figyelemet fordítanod. Próbálj meg úgy rangsorolni a feladataid közepette, hogy a párod ne érezze elhanyagolva magát. A pénzügyi kérdések most konfliktust válthatnak ki, ezt próbáljátok meg hanyagolni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Nagy nyomás nehezedhet a kapcsolatotokra, de ez már az elmút időszakra is jellemző volt. Ezek sorsszerű szakítópróbák, amelyekben megmérettetik, hogy mennyire vagytok fontossak egymásnak. Ha továbbra sem tudtok közös nevezõre jutni, akkor akár szakításra is sor kerülhet. Amennyibben szingli vagy, olyan személy akar a közeledbe férkőzni, akinek komoly titkai lehetnek, ne bízz meg benne elsőre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ebben a hónapban beleeshetsz abba a hibába, hogy a feszültséget azon vezeted le, akit a legjobban szeretsz. Párkapcsolatodban emiatt feszült helyzet alakulhat ki, ideje lenne az önvizsgálatnak, mert ez rávilágythat, hogy mi is az, ami ennyire sérti az egodat. Sokat tanulhatsz most magadról, ez segítségedre lehet abban is, hogy pozitív irányba változtass a párodhoz fűződő viszonyodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Házasságodban, párkapcsolatodban most neked kellene többet tenned, mint általában, a békesség megőrzése kedvéért. Átmenetileg, főképpen a hónap első felében nehézzé teheti kapcsolatotokat, hogy mindketten túl feszültek vagytok, sok a bizonytalanság az életetekben A hónap közepétől azonban enyhülni látszódik a helyzet, sokkal jobb lehetőségek adódnak arra, hogy beszéljetek arról, ami már egy ideje mindkettőtök lelkét nyomja.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ebben a hónapban újból előkerülhet egy olyan téma, amiről azt hitted, hogy rég a múltad része. Ha nem sikerül mielőbb megoldani ezt a kényes helyzetet, akkor ez a negatív hatás megmérgezheti az otthoni légkört. Amennyiben a szinglik táborába tartozol, olyasvalakit sodor az útadba a sors, aki sokkal gyorsabban levesz a lábadról, mint te azt szeretnéd. Most nyugodtan félre teheted bizalmatlanságod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A szerelemben varázslatos pillanatokat élhetsz át, olyan valakivel ismerkedhetsz meg, akiről úgy gondolod az első pillanattól fogva, hogy ő az, aki tökéletesen illik hozzád. Ezzel a személlyel sokkal gyorsabban alakulhat a kapcsolatod, mint te azt eredetileg tervezted. De téged is meglephet, hogy mennyire nagy köztetek az összhang. Ha régóta kapcsoaltban élsz, akkor most minden rendben van köztetek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szerelmi kapcsolatodban próbatételek várnak a hónapban, többször is tanácstalanná válhatsz. Az érzelmi gondok mellett a vigasztalódást a munkádban találod meg. Sokat segítene, ha ki tudnád beszélni érzéseidet valamelyik bizalmas barátodnak, de az is, ha elgondolkodnál azokról az érzésedről vagy megnyilvánulásodról, amiket legszívesebben titokban tartanál. Ha sikerül szembesülni velük, meglátod nem is annyira vészes a helyzet, mint gondoltad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Komoly lehetőséged van az ismerkedésre ebben a hónapban, egy új kapcsolat kezdetéhez ideális a mostani bolygóállás. Természetesen, ha van párod, akkor ez az időszak a kapcsolat elmélyítését szolgálhatja. Az lenne a legfontosabb, hogy ne passzívan álljatok hozzá, hanem aktívan keressétek a lehetőségét annak, hogyan tudnátok erősebbé tenni a kapcsolatotokat. A közös tervek, a közös élmények sokat segíthetnek ebben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ne vidd túlzásba a kompromisszumra törekvést, nem biztos, hogy mindenki megérdemli, hogy jót tegyél vele. Most fogékony vagy mások érzelmi állapotára, ami sebezhetővé tehet. Könnyen megeshet, hogy egy olyan ember csapdájába sétálhatsz bele, aki káros hatással lehet az életedre. Akár párkapcsolatban élsz, akár a szinglik táborába tartozol, keresd inkább most a nyugalamat és a biztonságot, a féktelen szórakozások helyett.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Augusztusban több konfliktus is adódik szerelmi életedben, mivel nem kevés kísértésnek leszel kitéve. Most sokkal vonzóbb a kisugárzásod, mint általában, olyanok is megkörnyékezhetnek, akikről nem is feltételezted volna. Ebben az időszakban sokkal óvatosabbnak kell lenned, ne engedd, hogy szép szavakkal és ígéretekkel elvarázsoljanak, próbáld meg háttérbe szorítani naivitásod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak