Augusztus a Fa-Majom hónapja, ne feszítsük túl a húrt a kínai asztrológia szerint

Nem mindig van út ott, ahol akarat van! Olvasd el szakértőnk, Padma havi előrejelzését!

Ismét jang hónap következik

A jin pólusú Kecske hónapja után most ismét jang energiák veszik át az irányítást életünk fölött. Ami eddig finoman, csokipapírba csomagolva jelent meg, az most kissé keményebb formákat fog ölteni, de ezzel együtt a lehetőségek is erőteljesebbek, hangsúlyosabbak lesznek. A nyári tűz időszak lassan elköszön, a fém erősödésével megkezdődik az ősz, a fokozatos összehúzódás, lehűlés. A Majom hava már mindennek az előhírnöke.

A Majom a kínai asztrológiában nem egy kis vicces, huncut jelenség, hanem egy komoly és kemény vezéregyéniség, aki nem riad vissza a küzdelemtől, ha arra kerülne a sor, ha pedig válaszúton találja magát, érzelmek nélkül, határozottan képes dönteni. Igazságérzete hatalmas, a gyengék mindig számíthatnak védelmező erejére és fellépésére. Vele szemben ellenségnek lenni viszont nem szerencsés pozíció… Ezt a működést támogatja bennünk az augusztusi energia-koktél, de azért nem árt majd résen lenni a kihívásokkal kapcsolatban sem!

Mire figyelj a hónap során? Olvass tovább a következő oldalon!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.