Apró trükkök, melyekkel tízezreket spórolhatsz

Az élet napról napra egyre drágább és már alig tudjuk, hogy min spóroljunk. Most összegyűjtöttünk 5 olyan spórolási lehetőséget, melyekről a legtöbben nem is tudunk vagy egyszerűen megfeledkezünk.

1. Használjunk kuktát

A mindennapi főzéstől nagyon gyorsan megemelkedhet az áram- vagy a gázfogyasztásunk, így amikor a postás meghozza a számlát, azt csak ülve merjük kinyitni. Erre jelent jó megoldást a kukta, amiben sokkal gyorsabban készül el az étel, így kevesebb áramot/gázt használunk el, ezzel pedig pénzt spórolhatunk meg.

2. Párásítsunk

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Lassan mindenhol elkezdődik a fűtési szezon, ami igencsak megterheli a pénztárcánkat. Tippünk segítségével azonban csökkenthetjük a számla végösszegét. Ehhez csupán vízgőzre lesz szükségünk, hiszen a magasabb páratartalomnak köszönhetően sokkal melegebbnek érezzük a hőmérsékletet. A legegyszerűbb módja a párásításnak, ha egy vízzel megtöltött edényt ráteszünk a radiátorra. Mindössze arra kell odafigyelnünk, hogy ne fogyjon el a tálból a víz.

3. Ránctalanítókrém házilag

Minden nő meg akarja őrizni a fiatalságát, így elég könnyen elcsábulunk a legújabb ránctalanítókrémek láttán. Azonban semmi szükség arra, hogy több ezer forintot költsünk ezekre a csodaszerekre, hiszen a hűtőnkben ott van a megoldás. Egyszerűen verjük kemény habbá a tojásfehérjét, kenjük rá az arcunkra és 20 percig hagyjuk rajta. Ezután langyos vízzel öblítsük le és máris jót tettünk a bőrünkkel.

Oldalak

Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.