Apró hétköznapi szokások, amik sokat elárulnak személyiségedről – Melyik igaz rád?

Nem is gondolnál rájuk.

Kis dolgok nagy jelentéssel

Mint azt tudjuk, a testbeszéd rengeteg dolgot elárulhat személyiségünkről: elég egy kézmozdulat, egy gesztus vagy egy nézés, és a velünk szemben ülő ember máris lelkünk legmélyére hatolhat, ha meg tudja fejteni a jeleket. Apró hétköznapi szokásaink szintén árulkodók lehetnek a viselkedésszakértők szerint, amik finoman utalhatnak arra, hogy kik is vagyunk valójában. Választásaink és preferenciáink ugyanolyan sokatmondók, mint beszédstílusunk, ezek pedig többet árulnak el rólunk, mint azt elsőre gondolnánk. Galériánkat átlapozva 5 olyan átlagos dolgot mutatunk, amik többet mondanak minden szónál.

Te hogy csinálod?

A toalettpapír megfelelő görgetéséről azóta dúl a heves vita, mióta feltalálták ezt a szuper hasznos háztartási tárgyat. Gilda Carle terapeuta szerint sokat sejtet személyiségünkről, hogy ki hogyan helyezi fel a gurigákat a toalettpapírtartóra, és hogy tépi azt le. Az emberek ilyen szempontból két csoportra oszthatók: vannak, akik úgy szeretik, ha a letéphető rész van elől, mások szerint azonban hátul kell leomolnia a papírnak. Azok, akik az első csoportba tartoznak, a szakemberek szerint dominánsabbak kapcsolataikban és kevésbé engedelmesek. Az e típushoz tartozó tesztalanyok még azt is elárulták, hogy képesek vendégségben is kicserélni a toalettpapírgurigát a tartón, ha az nem az általuk kedvelt módon van felhelyezve. A második csoportba tartozó személyek sokkal rugalmasabbak, alkalmazkodók párkapcsolataikban, és általában kevésbé hevesek, szenvedélyesek egy-egy vita során.
Kattints a további képekért!

Ez a sztori szinte teljesen valószerűtlen, ám mégis igaz. Sok szerelmespár vehetne példát az asszonyról, aki nem akarta a sírba vinni titkát.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!