Az Apple sosem pihen: a legújabb terveik között szerepel a két képernyős iPhone is

Újabb elképesztő ötletekkel rukkolt elő a formabontó amerikai vállalat.

A jövő iPhone-ja

Szinte már megszokott, hogy az Apple sosem pihen: most egy teljesen üvegből készült iPhone terveit nyújtotta be a szabadalmi hivatalba, amelynek mindkét oldalán egy-egy képernyővel díszeleg majd. A merész alapanyag felhasználás ötletét nemcsak okostelefonjai, hanem okosórái és asztali számítógépei kapcsán is szeretné a jövőben felhasználni – adta hírül a Daily Mail információi alapján a hirado.hu.

Két képernyő? – merülhet fel a kérdés. A hivatalba benyújtott szabadalmi bejelentés legnagyobb dobása valóban a kétoldali kijelző ötlete, emellett azonban az a hír is járja, hogy a jövőbeli iPhone képes lehet akár mind a hat oldalán valamilyen tartalmat megjeleníteni, ugyanis a készülék képernyője egységesen az eszköz minden oldalán végigfut majd.

A beadvány egy teljes egészében üvegből készült Mac számítógépház rajzát is tartalmazza, amelyen belül az alkatrészek láthatóak lennének, emellett a cég elöljárói egy végig üvegburkolatú Apple Watch terveit is benyújtották.

A portál figyelmeztet, hogy a formatervezés szabadalmaztatása persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy bármelyik ötlet azonnal megvalósul, viszont ha az erőfeszítéseket siker koronázza, a közeljövőben akár még egy teljesen új irányvonalat is létrehozhat a vállalat. A szakértők már most úgy vélik, hogy a cég által benyújtott tervezet a jövő irányvonalát szemlélteti.

Régóta vártak már erre a zenelejátszó alkalmazás felhasználói.

Fotó: ConceptsIphone / Daily Mail

Oldalak