Bicskanyitogató, mit tett anyósa a nővel, miközben hangosan vajúdott a szülőszobában

Egy Lauren nevű nő első szülése megrendítő történetét elevenítette fel a TikTokon. A sztori az anyósokkal kapcsolatos legősibb és legelevenebb előítéleteknek ad tápot.

Egy szülés igaz krónikája

Egy Lauren Nicole nevű nő nemrég meglehetősen intim beszámolóra vállalkozott a népszerű videomegosztó platform, a TikTok felületén. Pontosan nem lehet tudni, miért most látta elérkezettnek az időt, hogy előhozakodjon e réges-régi históriával, de egy új videójában elmesélte első szülése igencsak fordulatos és olykor-olykor már valószerűtlennek ható históriáját.

Lauren épp autóban ült, amikor megosztotta követőivel a történetet. Elmondta, hogy amikor férjével első kisbabájukat várták, szinte már az első pillanatban eldöntötték, mi legyen az apró jövevény neve. Annyira biztosak voltak a döntésükben, hogy a választott nevet különböző felületekre - pokrócra, babakönyvre - is jó előre ráíratták.

Ilyen magabiztossággal nehéz vitatkozni, nemde? Igen ám, de mindig vannak olyan kukacoskodó-kotnyeleskedő családtagok, akik szeretnének hangot adni a saját véleményüknek. Tipikusan ilyen hozzátartozó az anyós. Önmagában még nem lenne vele probléma, hogy elő akarja adni a saját álláspontját, ebben az esetben azonban a drága mama nem a legmegfelelőbb pillanatot választotta a "fejtágításhoz".

Fotó: 123rf

Lapozz, a sztori csak most kezdődik!

Oldalak

  • 1
  • 2