Annoni Zita: Sorsszerű, hogy olasz férfihez mentem feleségül

Mindig is vonzotta Olaszország.

Kedvenc úti célok

Ausztrália, Bali, Maldív-szigetek vagy éppen Moszkva: helyek a nagyvilágból, ahova valószínűleg bárki bármikor szívesen elutazna. Így vannak ezzel a magyar hírességek és influenszerek is, nemrég például Annoni Zita, Sydney van den Bosch és Henry Kettner osztotta meg kedvenc utazási élményeit, illetve azokat az úti célokat, ahova még nem sikerült eljutniuk, de bakancslistájuk élén szerepelnek.

Zita: Olaszország

Annoni Zita legkedvesebb úti célja Olaszország: hogyan is lenne ez másként, hiszen olasz férje, Gianni révén erősen kötődik az országhoz. Az olasz csizma mindig is közel állt Zita szívéhez: állítása szerint a gasztronómiától kezdve a tájig mindent imád, ami az országhoz köthető, de főként az utánozhatatlan hangulat az, ami a leginkább megfogta őt. "Dolce far niente, vagyis nincs rohanás, csak élvezzük az életet. Úgy érzem, kicsit sorsszerű, hogy végül egy olasz férfihoz mentem feleségül. Sőt, Giannival 11 évvel ezelőtt Olaszországban találkoztunk először, itt kérte meg a kezem és itt volt az esküvőnk is, így a számomra legfontosabb dátumok is ehhez az országhoz kapcsolódnak. Imádunk együtt utazni, és még jó pár helyszín szerepel a bakancslistánkon" – árulta el. Zita bízik benne, hogy egyszer a Maldív-szigetekre és Balira is eljutnak majd.

Sydney: Olaszország

Sydney van den Bosch nehezen tudna egy helyet kiemelni a rengeteg fantasztikus úti cél közül, ahol az elmúlt évek során megfordult, de Zitához hasonlóan számára is Olaszország az a hely, amiben sosem csalódik. Keresztszülei révén családi kapcsolatok is fűzik az országhoz, ahova a látnivalókon túl a pezsgés és az emberek laza életszemlélete miatt tér vissza szívesen. "Az olasz emberek mindig mosolyognak, jókedvűek, ez természetesen ránk is átragad, remélem még sokszor visszatérhetek és feltöltődhetek pozitív energiákkal" – mondta el Sydney. A csinos modell jövőbeni tervei között Moszkva mesebeli épületei mellett az ausztráliai Sydney szerepel, amihez már előre különleges élményt kapcsol, tekintve a névazonosságot.

Henry: Marokkó

Henry Kettner kedvenc úti célja Marokkó, ami egyben az első, barátnőjével kettesben eltöltött utazása is volt. A népszerű youtuber egy szaharai kiránduláson érezte magát a legjobban. "Nagyon feltöltött minket ez a pár nap, kalandos és eseménydús volt, rengeteg menta teát ittunk, ami helyi specialitás és életemben először tevegeltem. A kedvenc emlékem amikor a sivatagban egy sátorban aludtunk összebújva 3 takaró alatt, hiszen este ott nagyon lehűl a levegő" – árulta el a vlogger. Következő úti céljai között barátnőjével közösen Bali és a Maldív-szigetek szerepelnek, valamint Amerikába is szeretnének eljutni.

Zita, Sydney és Henry a JOY Social Media Award kapcsán vallottak kedvenc úti céljaikról, mellettük a Világjáró kategóriában még Lola Patridge-re és Nagy Vivienre (Fifty Pairs of Shoes) lehet szavazni június 10-ig.

Fotók, leadfotó: Vcomm

Oldalak

Szólj hozzá Te is!