Lifestyle

Azt hitte az állatvédő, hogy egy macskát hoztak a dobozban: amikor kinyitotta, leesett az álla - Videó

Egy kiránduló telefonált nekik, hogy egy kiscicát talált az erdőben. A macskamentő központ vezetője egy dobozban kapta meg az állatot, de nem sokkal később igencsak meglepődött.

Túra

A TWN.hu híre szerint David Loop, a kaliforniai Sierra Pacific Furbabies macskamentő központ elnöke vette fel a telefont a túrázónak, akivel meg is beszélték, hogy beviszi a talált cicát a menhelyre. A tapasztalt állatmentő elővette a kameráját is, hogy megmutassa majd a világnak, hogyan bontotta ki az alkalmi szállító boxot. De most ő volt az, aki igazán meglepődött: amikor ugyanis kinyitotta a kartondobozt, rögtön leesett az álla. A macska ugyanis nem macska volt.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!