Sokat megélt már az állatvédő, de az a borzalom, amit látott, őt is megdöbbentette - Fotók

Kolléganőnk bukkant rá az Árva Kutyusok nevet viselő Facebook csoportban arra a szörnyű esetre, amit még a sokat látott állatvédő is borzalommal emlegetett. Olvass tovább a folytatásért!

7 kutyust akartak a halálba küldeni

A történetet először a Monor és Környéke Csellengők Állatotthon osztotta meg. A posztoló azt írja, 7 kutyusra bukkantak az út mellett egy zsákban; bár az apróságokon nem látszottak külsérelmi nyomok, az a tény, hogy összekötözött szájjal és lábbal találtak rájuk, azt jelzi: aki kirakta őket, azt akarta, hogy elpusztuljanak. A kölykök szerencsére jó kezekbe kerültek, a Csellengők pedig támogatókat keresnek, illetve azokat, akik segíthetnek a tettes megtalálásában. El sem tudjuk képzelni, hogy tehet ilyet egy ember néhány ártatlan jószággal, akik semmit sem vétettek neki...

"A tegnapi este folyamàn a Csellengők szó szerint egy zsàk kutyàval lettek "gazdagabbak"! A kis aprósàgok èletüket a vèletlennek ès egy telefonhívàsnak köszönhetik. Ha Erika telefonja nem ott....nem akkor szólal meg nem àll fèlre, akkor a kicsik reggelre biztosan halottak lettek volna. Era az út szèlèn àllva èpp indult volna tovàbb Káváról Bényére, amikor az autó fènyszórójàban az eddig kicsit se furcsa dombocska a tàvolban hullàmozni kezdett. Percekig csak nèzte ès azon gondolkozott amit làt az a valósàg vagy csak a fàradsàg miatt a kèpzelete jàtszik vele? Vàrt pár percet...semmi. Majd mikor indult volta a dombocska ismèt hullàmzani kezdett a tàvolban. Kiszàllt ès elindult, hogy megnèzze. Ahogy egyre közelebb èrt, halk nyüszögèst hallott.A hullàmzó dombocska egy zsàk volt. Màr tudta, amit nem akart tudni....de arra, amit làtott a zsàk felnyitàsakor mèg ő sem szàmított. Sokat megèlt àllatvèdő, de az a borzalom amit làtott, őt is megdöbbentette.

7 apró lèlek ès mindegyik baba szàja ès làba egyesèvel szigetelőszalaggal összekötve! Gondos ès alapos volt a "gyilkosuk" a biztos halàlba akarta küldeni őket esèlyt sem adva nekik az èletre. A szigetelőszalag olyan szorosan volt ràjuk tekerve alig lehetett levágni róluk :( Kis sovànykàk...koszosak ès nagyon èhesek voltak. Ezen kívül semmi külsèrelmi nyom vagy egyebek nem látszodtak rajtuk.Pocijuk nagy ès hemzsegnek a bolhàtól. Megmosdatta és lekezelteőket külső èlősködők ellen. Utána kaptak finomat enni. Nagyon èhesek voltak ès rettegnek, szinte sokkosak a kis csöppsègek. Vacsi után egy nagy boxba lettek ideiglenesen elszàllàsolva. A box leghàtsó felében, összebújva remegtek ès kis szemük kèrlelően nèzett Erikàra, hogy ne vegye el az èletüket. A kis manók mèg nem tudjàk, hogy a legjobb pótmamit küldte el nekik az őrangyaluk :)

Picit megnyugszanak, az orvosi vizsgàlatuk ès az oltàsi programjuk is megkezdődik. Ha tàmogatnàl egy zsàkos frodót akàr oltàssal, vitaminnal vagy az orvosi költsègek rendezèsèvel, nagyon hàlàsak lennènk. Vègül de nem utolsó sorban!!!! Pàr szó ahoz a mocsokhoz aki ezt tette. Rohadj meg! Ki fog derülni ki volt ès megkapod a mèltó büntetèsed ezt vedd igèretnek!!! Kedves tàmogatónk Boósznè Bolobàs Erika cège az Indurka 2006 kft 20.000 Ft, Katona Péter újabb 20 000 Ft, Mutz Ágnes 10 000 Ft NYOMRAVEZETŐI DIJAT ajànlott fel annak aki èrdemi bizonyítèkkal tud szolgálni az elkövető személyéről!! Osszàtok ès segítsetek, kérlek! Köszönjük! Tàmogatàsodat ide tudod küldeni: Pocsai Kitti - OTP 11773353-00580825 Paypal: gombyka68@freemail.hu"

Klikk tovább a folytatásért!

Forrás: Facebook

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!