Drasztikus átalakulás jön az Aldinál, de minden vásárló imádni fogja ezt a változtatást

Az Aldi is emeli a tétet, és elkezdi tesztelni az új rendszert. Ha pozitív lesz a fogadtatás, egyre több boltnál fogják bevetni.

Ez már tényleg a jövő

Magyarországon is készül a két nagy rivális, vagyis a Lidl és az Aldi. Tudják, hogy a Balaton és a Velencei-tó környékén meg fog nőni a forgalmuk, így több mint félmillió forintos bruttó fizetéssel keresik a nyári idénymunkásokat a környékbeli üzleteikbe.

Az Aldi száz dolgozót keres a Balaton környéki üzleteikbe, ahol 40 órás munkaviszony esetén havi bruttó 551 100 forint a járandóság. A Lidl ezt még megfejelte azzal is, hogy szállást is tudnak biztosítani, ráadásul náluk a fizetés is picit magasabb.

Az Aldi viszont egy drasztikus változásra készül, amit imádni fognak a vásárlók. A galériánkban leleplezzük, hogy mi ez.

A kezdetekben még féltek az emberek az önkiszolgáló kasszáktól, de egyre több helyen nyitottabbak rájuk, ahol van ilyen lehetőség. Persze a jövő még tovább fog fejlődni, és itt nem állunk meg.
Kattints a további képekért!

Január 25. és január 29. között minden egyes nap nyert A. Sándor és A. Sándorné az Aldi blokkfeltöltős nyereményjátékán. A házaspár szerint teljesen valószínűtlen, hogy ilyen rövid idő alatt ennyiszer őket sorsolják ki.

Leadfotó: Flickr

Oldalak

Lifestyle
Alaposan átgondolják a magyarok, hogy milyen péktermékeket tesznek a kosarukba. Akárhogy szeretnénk, a kenyér, és sokak kedvence, a zsemle árában nem lesz érzékelhető a változás pozitív irányban.
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.