Lifestyle

A te kedvenced köztük van? Íme az 5 legtrendibb esküvői dal 2021-ben!

Öröm, romantika, szerelem - az esküvőket ezek az érzések határozzák meg a leginkább, és ami biztos, a jó dalok elengedhetetlenek a tökéletes hangulathoz. Most az is kiderült, melyek a legnépszerűbbek.

Dalok

A zene fontos szerepet játszik az életben, még egy kisebb ünnepséget is romantikus élménnyé képes varázsolni. Sőt! "A zene bármilyen esküvőt varázslatossá tehet" - mondja Elisabetta White, esküvőszervező. Kolléganője, Sylvia Rill megerősíti: "Különösen az esküvői szertartás, az esküvői tánc és az azt követő parti esetében játszik fontos szerepet a zene kiválasztása. De nemcsak a lejátszási lista kiválasztása, a dalok hossza és sorrendje számít, hanem a megfelelő technológiát is biztosítani kell" - mondja, hisz úgy lesz tökéletes minden. S hogy melyek a legnépszerűbb dalok idén, ami az esküvőket illeti? A TWN.hu cikkéből ez is kiderült!

5. Eden - And
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.
Sztárok
Katalin hercegné egy énekesnek mesélt arról, hogy legidősebb gyermeke, György herceg 2022 óta imádja a szóban forgó együttes dalait.