A legjobb és legrosszabb Apple termékek

Az Apple-t most óriási veszteség érte, hiszen Steve Jobs nevéhez fűződnek legsikeresebb termékeik. Ebből kifolyólag most összefoglaltuk a legjobbakat, és pár kevésbé jót. Női oldal révén azonban először megmutatjuk, hogy mennyi szépet lehet kihozni egy sima technikai kütyüből.

Nők kedvencei
A beharangozó szövegben már utaltunk rá, hogy először a nőknek szánt szépségekről írunk. A legtöbb sikeres Apple terméket nagyon sok színben lehet kapni, de mivel nekünk, nőknek, ez sem elég, elkezdtük még szebbé varázsolni vagy varázsoltatni technikai készülékeinket. A legszebbeket itt, illetve a galériában láthatjátok.

  

 

Most következzenek a legjobb és legrosszabb Apple tremékek:

 

Jó: Az iMac
A Macintosh az iMac-kel és a MacBook-kal került vissza az élmezőnybe. Az ára versenyképes volt, a kinézete csodálatos. Az új innovációknak nagyon sokat köszönhetett az Apple. A Dell, a HP és sok többi gyártó a Windows alapú technológiát részesítik még mindig előnyben, de akkoriban semelyik sem ért nyomába az új Mac-eknek.
 
 
 
Jó: az iPad
Az iPad egy úgy nevezett táblagép, amellyel az e-book szektort próbálja magáévá tenni az Apple. A PDA-k fejlesztéséből jött létre az iPad, amellyel a különböző internet adta lehetőségeket próbálja egy magasabb színvonalra vinni. Nagy sikerének köszönhetően 2011. március 25-én, megkezdődhetett az iPad 2 európai értékesítése.
 
 
 
 
 
Jó: Az iPod
Nem az Apple találta fel az MP3 lejátszókat, de ő fejlesztette a tökéletességig. Az iTunes-szal, pedig kifogástalan multimédia programot teremett meg. Több millió iPod-ot adtak el, amelyek közül az iPod Touch lett sokak kedvence. Az iPod-ok óriási forma- és színskálával rendelkeznek, ezen felül hatalmas memóriával.
 
 
 
 
Jó: iPhone
Az iPhone még csupán pár éve került a piacra, már első naptól fogva óriási volt a rajongó köre. Az okostelefonok szektorát teljesen megváltoztatta. A iPhone-hoz képest az akkori okostelefonok, inkább butatelefonoknak tűntek. Az első változat óta már volt, iPhone 3G, 3GS, 4 és 4S.
 
 
 
 
Kevésbé jó: Pippin
A Pippin-nel a konzolvilágban próbált győzedelmeskedni az Apple, de nem sikerült neki. Egy modemmel szerelték fel, amivel megelőzte az akkori konzolokat, de mégsem járt sikerrel, amit valószínűleg magas árának is köszönhetnek. Lassan, de biztosan eltűnt a boltok polcairól vissza a gyárba.
 
 
 
 
Kevésbé jó: 20. évfordulóra készült Mac
 1997-ben adták ki ezt a számítógépet. 7499 dollárba került,és inkább egy modern hifire emlékeztette az embereket. Sikertelensége után leárazták 1995 dollárra, de így sem fogyott belőle valami sok.
 
 
 
 
 
Kevésbé jó: Newton
A Newton egy nagyon modern kütyű volt, ami bőven ideje előtt járt. Az interfész szuper volt, de a hálózat rémes. Az iPhone elődjeként szokták emlegetni, hiszen ebből az óriási hibából volt mit tanulniuk a fejlesztőknek.
 
 

 

Oldalak