Lifestyle

A kozmetikus tippjei: ezekről tudnod kell, mielőtt intim gyantára mész

Nem mindegy milyen programokat szervezünk az intim gyantázás előtt és után, valamint a szőrszálak mérete is befolyásolhatja a kezelés sikerességét. Olvass tovább, 10 dolgot mutatunk, amivel érdemes tisztában lenni egy intim gyanta időpont előtt.

Szőrszálhasogatás

A nyári időszak egyik legfelkapottabb témája a szőrtelenítés, hiszen ki ne szeretne úgy nyaralni menni és bikiniben élvezni a napot, hogy közben ne kelljen foglalkoznia a borostásodó testrészekkel és a benőtt szőrszálakkal, ne adj Isten a viszketéssel és kipirosodással? A gyantázás segítségével ezeket mind magunk mögött hagyhatjuk, csak ott van az a kis bibi...a fájdalom. Nos, a szőrtelenítés eme formájára igaz, ha nem a legigazabb a mondás: a szépségért meg kell szenvedni. Így ha mégis erre adnánk a fejünket, van pár dolog, amivel érdemes tisztában lennünk, mielőtt felkeressük a kozmetikust. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen programokat szervezünk az időpont előtt és után, valamint a szőrszálak mérete is befolyásolhatja a kezelés sikerességét. Lapozd fel a galériánkat, 10 dolgot mutatunk, amivel érdemes tisztában lenni egy intim gyantázás előtt!

Az első és legfontosabb: senki nem ítélkezik a nemi szerved láttán. Gondolj bele, hogy a kozmetikus hány különböző méretet és formát lát egy nap alatt. A tiéd csak egy lesz a sok közül, így nem érdemes ezen feszengened.
Kattints a további képekért!

Azt hisszük, csak nekünk nőknek kellemetlen nőgyógyászhoz menni, pedig sokszor a dokik is kiakadnak egy-egy betegen. Most azt is elárulták, miért.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.