A csillagok elárulják, ki kell neked!

A csillagok gyakran jobban ismernek minket, mint mi saját magunkat. Olyan jellemzőket, tulajdonságokat olvashatunk horoszkópunkban, melyek nem csak igazak ránk, de lehet, hogy akkor ébredünk rá, hogy tényleg ilyenek vagyunk. Most azt is megtudhatod, melyik csillagjegy illik hozzád!

Biztos mindenkivel előfordult már, hogy a saját csillagjegyének jellemzőit kétkedéssel olvasta, mondván, hogy ezek olyan általános jellemzők, amiket arra aggatunk rá, akire csak akarunk, mindenkire igaz lehet. A sokadik egyezés után azonban már nem lehet véletlen, hogy pont abba a horoszkópba születtünk, és kezdjük belátni, hogy a csillagok tényleg tudnak valamit. Most azt is megmondják, kivel érdemes kapcsolatot kezdeményezned, és hogy milyen csillagjegyű férfira van szükséged. Jöjjön tehát az év első hat csillagjegye!

Kos: Az örök nyertes

A legaktívabb típus a csillagjegyek között, mindig új kihívásokat keres magának, mivel az életet egy nagy versenynek fogja fel, amiből csak ő jöhet ki nyertesként. Szeret irányítani az élet minden területén, így a párkapcsolatában is, amit sok férfi nehezen visel, viszont a Mérleg még azt sem bánja, ha helyette dönt álmai asszonya, a Kos nőt pedig azonnal leveszi a lábáról a Mérleg udvarlása. A kalandvágyó Vízöntővel és a függetlenségre törekedő Nyilassal is jól ki tudnak jönni a Kos nők, de az érzékeny Halakkal, a Bakkal és a Rákkal folyamatos konfliktusra számíthatnak.

Bika: A nyugodt és megbízható

Sugárzik belőle a harmónia, a nyugalom, nagyon nehéz kihozni a sodrából, ami nagyon imponáló a férfiaknak, de főleg a biztonságot kereső Rák értékeli ezeket a tulajdonságokat, és szívesen alkalmazkodik a Bika nőhöz. A szűzzel is remekül kiegészítik egymást, különösen a családi háttér megalapozásánál remekül működnek együtt, de az erotika is jól működhet a két jegy között. Megbízhatóságával a Bakot veszi le a lábáról, de különösen a határozott fellépésű Skorpióra van hatással, akivel remekül működik a kémia. A könnyed Mérleg, a dinamikus Kos viszont nehezen tűri a Bika féltékenykedését, és sokszor az Ikrekkel sem találja a közös nevezőt.

Ikrek: A játékos, de független

Nehezen viseli a bukást, a sikertelenséget, és ha korlátok közé szorítják, mivel örök játékos, és a kalandvágy hajtja. Könnyen barátkozik, de ha valahol nem érzi jól magát, inkább tovább áll. Sokszor szüksége van a magányra, és a különlétre egy kapcsolatban, amit a hirtelen haragú Skorpió és az irányítani akaró Oroszlán nehezen visel el, viszont megértésre találhat a szintén független, de toleráns Nyilas vagy a hasonlóan szabad lelkű Vízöntő mellett. A változatosság utáni vágyat a Szűz és a Bak nehezen fogadja el, az érzékeny Halakat pedig az Ikrek nem tudja hova tenni.

Rák: Az érzelmes és odaadó

Kerüli a konfliktusokat, de egy idő után megsértődik, úgy, hogy a párja gyakran nem is sejti, mi a problémája. Az érzelemkitöréseket és sértődékenységet a Vízöntő és az Ikrek értetlenül fogadják, az Oroszlán pedig néha irritálónak is találhatja. A szerelemben viszont abszolút odaadó és anyáskodó, igazi háziasszony-típus, viszont azonnal várja a viszonzást, így könnyen csalódhat. Egy kapcsolatban biztonságra vágyik, ezért a türelmes Bak, az érzékeny Halak és a Bika mellett igazán jól érezheti magát.

Oroszlán: Büszke és egyenes

Őszinte típus, ami a szívén, az a száján, mindent kimond, amit gondol, nem taktikázik. Szereti, ha kitűnhet a tömegből, és ha körülötte forog a világ. Csak olyan társat választ maga mellé, akire fel tud nézni, és aki örökké csodálja. Ezt a temperamentumos, de megértő Nyilas vagy a Kos tudja neki megadni. Hiúságát és túlzott őszinteségét viszont nem tudja elfogadni a sértődékeny Rák és a túlérzékeny Halak, illetve a Bakkal is nehezen jön ki az Oroszlán nő.

Szűz: A szókimondó, de hűséges

A Szűz jegy is őszinte, szókimondó típus, gyakran úgy gondolja, hogy bárkiről elmondhatja a véleményét, de ez gyakran csap át kritizálásba, amit a béketűrőbb férfiak is nehezen tolerálnak. Szeret kritizálni, azt viszont nem viseli el, ha őt kritizálják. Nem az a spontán típus, kötelességtudata mindig felülkerekedik rajta, ahogy a logikus gondolkodást is többre tartja az érzelmeknél. Ez a fajta racionalitás miatt idővel ellaposodhat a kapcsolat. A kritizálását, és a gyakori rendmániáját képtelen elfogadni a szabadlelkű Nyilas és Vízöntő, de a szerelemben melegszívű és hűséges típus, így az alkalmazkodó Halakkal, a béketűrő Bikával és a türelmes Bakkal jól megérthetik egymást.

Folytatjuk!

 

 

Oldalak