Lifestyle

8 jel, ami azt mutatja, hogy okosabb vagy, mint az átlag

Talán nem is gondolnád, de néhány szokásod és jellemződ arról árulkodik, hogy elképesztő mennyiségű zsenialitás rejlik benned. Kíváncsi vagy, melyek ezek? Olvass tovább!

Mindenkiben rejtőzik egy kis Albert Einstein

Számos intelligenciateszt, kvíz és egyéb felmérés segíthet abban, hogy megtudd, milyen szinten van az alapvető tudásod, de ezen kívül több átlagosnak tűnő szokásról és személyiségjegyről is úgy tartják, hogy leginkább az intelligens emberekre jellemzőek. A Brightside cikke alapján mi is összeszedtük ezeket, kattints a galériára és máris mutatjuk!

Az intelligens emberek mindig unatkoznak, amikor rutinszerű dolgokat kell csinálniuk. Ez összefügg azzal, hogy a fejlettebb intellektusú emberek hiába rendelkeznek sok tudással és készségekkel, ezeket nem tudják kihasználni a hétköznapi feladatok elvégzése során.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!